Het nieuwe moestuinieren

Hans van Eekelen

Alle ins en outs over moestuinieren die vind je in het boek 'het nieuwe moestuinieren'. Ben je een beginner of gevorderd? Geen probleem, want dit boek biedt voor iedereen iets nieuws.

'Het nieuwe moestuinieren' is een compleet naslagwerk van Hans van Eekelen die je alle handige kneepjes van het moestuinieren bijbrengt.

Het grote verschil met andere moestuinboeken is dat dit boek ontstaan is uit de praktijk en niet uit de theorie. Hans neemt de moestuin als basis. Op basis van zijn jarenlange ervaring met moestuinieren en het begeleiden van anderen hierin, ontstond dit dikke, leerzame boek. Het biedt talloze praktische tips over rassen, telen, bewaren, bereiden en voedingswaarden. Ook vertelt Hans over de nieuwst inzichten rondom het thema 'eerlijk voedsel'.

 

VAN A TOT Z

Het boek geeft antwoord op al je vragen en loodst je op een inspirerende en eenvoudige manier door het oerwoud van informatie. Het boek heeft meer da 2300 onderwerpen van Aalbes tot Zwarte knoflook en van Aardehuis tot Zwartveen. Met dit boek leer je hoe leuk het is om zelf groenten te verbouwen en maak je jouw moestuin tot een blijvend succes!

 

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter Groenmoes, een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel.

 

Bron: www.mijnkeukentuintje.nl